De goda vårkänslorna fortsätter!

I förra inlägget var det redan mitten av februari och nu är vi i mitten av mars. Tiden bara rinner iväg när man har roligt och roligt har vi nu när det blir allt ljusare. Det är en extrem skön känsla och det märks på alla man träffar. Vi på byrån är också jätteglada, taggade med alla projekt vi har igång och förväntansfulla med alla projekt som vi ser framemot att påbörja.

Det är fortfarande mycket att göra, precis som förra månaden om inte mer, skulle vi vilja säga. Vi börjar få kunder även utanför Växjö vilket är jättespännande för oss och vi ser framemot att växa mer och mer. En i vårt team var här om dagen i Göteborg, hos akut tandvård Hisingen, vilka vi söker ett samarbete med, vår teammedlem besökte även andra företag i jakt på nya möjligheter. Precis så som dagarna blir ljusare, verkar vår framtid också bli det och det är vi jätte taggade för.

Det är en extremt rolig känsla man får i kroppen när saker och ting bara fungerar som de ska, man blir mer taggad att prestera på topp, man får mer energi att klara arbetsdagen, man smittar även sina kollegor med en sån bra känsla och det är precis vad vi vill fortsätta bygga här. Självklart finns de där svåra tider där nånstans och ibland är jobbet full av hinder men det är precis därför vi gillar den här energin och de här goda känslorna, för de rustar oss upp så vi kan möta våra hinder, tackla dem och komma ut som vinnare.

Testa ni också på det där med att ta er an nya utmaningar, ni kommer verkligen att gilla känslan när saker och ting börjar falla på plats! Möt era rädslor och kämpa på, det är så vi gör det här i Växjö!

Vi hörs, ha det FANTASTISKT framöver

 

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *