Ett bra slut på en lååång dag!

Hej och välkomna tillbaka till den här bloggen igen!
Idag hade jag tänkt att berätta om ett par händelser som har hänt nu de senaste dagarna i veckan.
I måndags var en rörmokare här för att laga toaletten som helt plötsligt slutade fungera, spolningen fungerade inte. Och sedan gick också hela röret sönder så det blev helt fullt med vatten inne på hela toaletten, efter det behövdes en renovering kan man verkligen säga. Så först hade vi ingen fungerande toalett, och nu är hela badrummet förstört. Vi får hoppas att renoveringen inte tar för lång tid, det blir jobbigt att låna toan på kontoret under oss.
Medan det kom arbetare som skulle ta bort fukten luktade det i hela kontoret så jag fick en lysande idé. Vi kunde gå och äta på restaurang istället för att sitta inne och jobba i avloppslukten. Alla tyckte idén var bra men vi kunde inte komma överens om vilken restaurang vi skulle äta på. Jag sa att vi kunde lotta om det och det tyckte alla var rättvist. Jag la i en lapp där det stod tapas på, Jörgen la i en lapp där det stod thaimat på och Anna la i en lapp där det stod pizza. de andra på kontoret hade inga bättre förslag själva sa dem så vi lottade och det blev mitt förslag. Tapas blev det! Vi sökte på Göteborgs bästa tapas restaurang på Google och då hittade vi något intressant.
Alla gick ner till hallen och tog på sig skor och kappor för att gå ut till bilarna och åka och äta. När vi kom till restaurangen bemöttes vi av en trevlig tjej som visade oss ett bord som vi fick sitta vid. Hon kom sedan med en meny med drinkar och smårätter. Vi åt och hade en bra kväll tillsammans med varandra. Tillslut var det dags för hemgång så vi tog på oss ytterkläderna och gav oss hemåt.
Idag när jag skriver det här sitter jag på kontoret, det luktar inte avlopp längre och renoveringen är snart klar.
Hejdå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *