Helg-planer

Hej på er!

Vi hördes ju mitt i kaoset senast igår haha! Skönt att det blev löst så snabbt och mitt i kaoset så blev det ju go’ middag istället så det gick väl ingen nöd på oss. Supertrevligt var det iallafall, det är fantastiskt hur bra jag trivs med mina kollegor!

Just nu sitter jag på kontoret, snart är det dags för lunch och jag ska hem och äta lunch hemma idag faktiskt. Det ska bli skönt, jag ska lyxa till det idag med och köpa med mig lite mat hem tror jag faktiskt. Funderar på thai eller en god lasagne. När jag kommer tillbaka från lunchen ska jag faktiskt ha ett möte om företagslån aktiebolag, kan inte berätta så mycket mer om det här i bloggen men det ska bli intressant! Jag tycker ju det är spännande sånt där med ekonomi i alla slag faktiskt, vilket jag förstått inte är så vanligt. Alla kollegor här på kontoret säger att dom har svårt för ekonomi, matte och siffror. Många av dom klarar av det men det är inget dom tycker är kul, och jag däremot tycker det är superintressant med alla typer av siffror! Tänk så olika det kan vara.

Idag är det torsdag, vilket betyder att imorgon är det fredag, ska bli supermysigt denna helgen då vi får besök av vår bästa vänner som bor en bit bort. Dom landar hemma hos oss imorgon kväll, så då ska vi ha fredagsmys med god middag och massor av prat. När man bor så långt ifrån varandra så händer det såklar mycket i allas våra liv, och vi har inte tiden att alltid prata med varandra. Livet rullar ju på liksom, så det ska bli kul att få catcha up lite. Lördag och söndag har vi inte bestämt något speciellt, dom åker hem på söndag vid lunch så dom hinner hem och landa innan det blir jobb på måndag-morgon igen.

Nej nu ska jag dra mig hemåt och dags för käk! Underbart!

Vi hörs,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *