Hur många är på semester?

Hallå alla människor där ute, som njuter av sommaren!

Här i Växjö har vi haft det helt underbar tycker jag. Några dagar har varit lite regniga men vad vore det av vår svenska sommar om det inte faller ner lite regn? På byrån är det några som är på semester, antar att några har hittat på olika aktiviteter, några reser till utlandet, några är hemma och kanske googlar på svenskabet casino i hopp om att bli miljonärer. Vem vet vad som händer i varje hushåll av vårt team.

För vår digitalbyrå är det verkligen semesterperiod, vi har så lite att göra just nu. Vi måste gå på semester i omgångar så klart, alla kan inte lämna men känner att det är inte vi som gått på semester utan alla andra företag. Ringer man en kund så svarar ingen eller så svarar någon som talar om för mig att personen är på semester. Kul att folk njuter av sommaren för det måste vi verkligen göra då vi har en sån brist på sol och dess D-vitamin.

Vi som är kvar på byrån njuter också av sommaren, några gånger på veckan har vi varit och njutit ihop efter jobbet, suttit på nån äng, nån uteservering, gått och spelat lite kubb, sånt som är roligt att göra på sommaren. Undra hur livet hade sett ut i Sverige om sommaren alltid hade funnits, man kanske inte hade uppskattat solen och värmen lika mycket. Det hade kanske varit så vanligt för alla att ingen hade ens tänkt på att njuta av solen, så som det kanske händer i varmare länder.

Hur som helst, nu ska vi gänget avsluta för dagen inom kort och sen ska vi dra till en liten sjö som ligger några kilometer bort. Vi har köpt en del fina saker att tugga på och gott med dricka!

Njut ni med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *