Influensatider 💉

Hej pÄ er alla marknadsförare och reklamÀlskare.

Idag har vi en otroligt lÄngsam dag pÄ kontoret. Det Àr tyvÀrr sÄ att influensan har hittat till oss pÄ vÄr lilla byrÄ hÀr i VÀxjö. Det började med att Johan spydde efter frukosten i fredags. Han har inte kommit tillbaka Ànnu och har nog legat hemma och mÄtt dÄligt hela helgen. Sen sÄ fick jag flera samtal frÄn mina medarbetare i helgen att dem troligtvis inte kommer idag dÄ dem har varit riktigt krassliga hela helgen. Fredrik ligger tydligen hemma magsjuk tillsammans med sina tre ungar som ocksÄ Àr sjuka. Kattis gick hem för en stund sen dÄ hon ocksÄ mÄdde dÄligt sÄ nu Àr det bara jag kvar pÄ kontoret sÄ jag tÀnkte att jag kunde skriva av mig lite nÀr jag ÀndÄ Àr ensam hÀr pÄ en mÄndag.

Idag har vi inte sÄ mycket planerat. Jag sitter och bygger annonser Ät en kund som sÀljer trÀdgÄrdsverktyg hÀr i VÀxjö som hoppas pÄ att kunna öka sin digitala nÀrvaro men det Àr jag i princip snart klar med.

SÄ jag tÀnkte prata lite om vad som Àr pÄ agendan för byrÄn framöver och vi har ju faktiskt nÄgot vÀldigt roligt pÄ G som hela kontoret Àr riktigt taggade pÄ. Vi ska ha julfest hÀr pÄ kontoret.

SÄ varje anstÀlld ska ta med sig en matrÀtt och nÄgra av oss Àr ansvariga för att ta med dricka till festen. Jag har fÄtt ansvaret att stÄ för apertifdricka till efterrÀtten och jag hade tÀnk att para crÚme brylen med en hemmagjort öl som jag och min partner jobbat pÄ ett tag.

Vi fick tag pÄ allt vi behövde sÄsom crystal malt krossad och andra tillbehör för hembryggning frÄn pgw.se som hade allt vi behövde pÄ sin site. Förövrigt sÄ hade dem en vÀldigt genomtÀnkt digital marknadsföring dÄ vi hittade dem enkelt pÄ google och fick sedan retargeting annonser pÄ Facebook. Detta var ju tacksamt dÄ vi kollade runt en del men hade svÄrt att bestÀmma oss.

SÄ nu har vi fullt upp med att forska i hembryggning. SÄ om nÄgra veckor smÀller det. Det ska bli vÀldigt kul att trÀffa alla kollegor och anstÀllda i ett mer avslappnat tillstÄnd och jag ser fram emot mÄnga givande och inspirerande samtal.

Nu ska jag ta och avsluta denna annonsuppsÀttning sÄ jag ocksÄ kan Äka hem dÄ det Àr otroligt trÄkigt att var hÀr ensam utan sina kollegor att prata med.

Tack för er uppmÀrksamhet! Ha det sÄ gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *