Inreda är en konst

Hej bloggläsare

Hoppas ni alla mår jättebra och att ni njuter av dessa härliga dagar som vi har haft i Sverige. Åtminstone på vårt hål så har det varit varmt och skönt. I veckan som var har man sett en hel del grillar invigas, folk ute vid sjöarna som solar och troligen någon vågad person har nog hoppat i vattnet. Det är så härligt att se hur solen påverkar oss alla och får oss att hitta på aktiviteter ute. Det enda man kan hoppas på är att sommaren ska bli som förra årets men det återstår att se.

Här på byrån har vi börjat fundera lite på om det inte är dags att inreda lite mer i vårt kontor och få en nyare känsla kring möblemang, inredningsprylar, färger och så vidare. I samband med detta har gänget börjat kolla på olika sajter och vad folk säger om dem. Vi tittade exempelvis på stilino omdöme och det ser ut som att folk är nöjda med deras produkter. Vi funderar så klart och vi har även tittat på andra saker. Vi har även tänkt på om inte vi kan anlita en inredningsarkitekt eller någon annan som kan det här med design inuti rum. Avsikten med det hela är att vi ska få en fräschare arbetsplats där folk trivs och mår bra. Det är ju viktigt för att kunna hitta mer motivation till att prestera och därav blir vi bättre på det vi gör.

Det är ju inte helt lätt att inreda ett kontor ändå, det finns ju en del riktlinjer från arbetsmiljöverket som man också ska tänka på. Den fysiska arbetsmiljön är ju en hänsynsfaktor man inte får glömma och därför är det viktigt att prata med någon som är lite mer expert på det området än en själv. Sen tror jag ändå att man kommer långt på enbart sunt förnuft.

Hur som helst, hoppas er veckan börjar med den rätta foten!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *