Sommar går mot höst

Hej gänget! 

Då var det fredag igen, tiden går fort, och lite extra fort känns det nästan nu när det är sommar. Så man får se till att njuta så länge det varar, vi på byrån har det väldigt varmt just nu, jag ska inte ljuga. Vi slåss om de 2 fläktarna vi har, vi ska faktiskt köpa några fler nu bestämde vi på morgonmötet. Även om vi kanske inte använder dom ca 9 månader om året, så är dom väldigt uppskattade och värdefulla de andra 3 månaderna om året. Speciellt hur sommrarna ser ut nuförtiden, förra sommaren var ju rekord-varm, rekord-lång och rekord-uppehåll regnmässigt. Iår har det ju inte varit lika extremt förrän nu, men fläktar, det behövs. 

Med tanke på de 30 graderna det är idag så planerar vi att hoppa in på vinshoppen och köpa några flaskor vitt, in i matbutiken och köpa lite tapas-liknande blandning av massa gott, och fira att det är fredag tillsammans på en härlig, grön sommaräng vid vattnet efter jobbet. Det tyckte vi lät riktigt bra och jag längtar faktiskt redan nu, jag kommer nog att slänga mig i vattnet sekunden vi kommer det och jag tror inte jag blir ensam!

Nästa vecka kommer några i gänget tillbaka efter sin semester och 2 andra börjar sin semester då, så det blir roligt, det är alltid kul att catcha up lite med de som varit iväg och det märks att man kommer tillbaka med ny, härlig energi inför hösten. I slutet av augusti har alla kommit tillbaka och då är semesterna för sommaren 2019 officiellt över, då kickstartar vi igång den nya hösten med härlig, ny energi! Jag ser fram emot vad hösten har att erbjuda och jag känner på mig att det kommer att bli ett bra slut på detta året, vi har haft en fantastisk start på året så självklart ska vi även sluta det på topp!

Nu var det dags för lunch och lite inhandling av gott till ikväll!

Picnic, Outdoors, Group, People, Friends, Social

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *