Team-känsla!

Hallå alla som läser vår blogg! Hoppas att påsken har varit bra för er och att ni njöt av ledigheten.

Vi på byrån hade det riktigt bra eller det är min känsla. Alla på kontoret var på ett sånt topphumör idag, folk gick runt med ett leende och det fanns så mycket energi. Jag skyller detta på två faktorer:

  1. Att det har varit en långledighet och folk har hunnit vila, återhämta sig, umgåtts med sina nära och kära och fått nya energier
  2. Att det har varit en strålande sol, dagarna har varit makalösa vackra och det bara fortsätter mot det hållet, för sommaren är så nära

MEN, långt ledighet betyder också att många dagar har gått och företaget har varit vilandes, vilket översätts i en hel del saker att ta tag i när man kommer till jobbet i morse! Det var en hel del saker att göra, att hinna med samt att veckan blir ändå bara fyra dagar lång, så det gäller att lägga in en extra växel hos oss alla för att möta våra kunders förväntningar.

Nu när solen är ute och det blir bara bättre har vi på byrån funderat på att köpa oss cyklar och cykla till nån sjö när vädret tillåter, efter jobbet eller ses innan jobbet någonstans, för att höja team-känslan liksom. Det finns dock en i vårt team som verkar har svårt för att cykla på två hjul så vi erbjöd hen att titta med oss på trehjulingar Göteborg och se om hen kan hitta något i sin smak. Vi vill så gärna börja jobba mer proaktivt med att få alla på byrån att bli mer och mer engagerade i varandra som kollegor, stärka team-känslan och bli helt enkel bättre kollegor mot varandra. Ta mig inte fel, vi är redan bra kollegor och vi trivs bra ihop men det kan alltid bli bättre!

Hoppas ni har det riktigt fint och att ledigheten satt på sin plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *