Vårfest eller sommarfest

Hallå där alla läsare.

Vi på byrån är glada över att påsken är här, så vi planerar in att ha en lite kund och personalfest. Vi ser det här som en möjlighet att stärka bandet till våra kunder, stärka team-känslan och vi vill fråga våra kunder om de kan ta med sig någon från ett annat företag som inte kunder till oss. Detta är ju även tänkt att bli ett evenemang där vi kan knyta an nya kontakter och kanske breda vår kundbas med nya spännande företag som behöver våra tjänster.

Fråga är vad vi ska hitta på och när? Vi har funderat på att göra det någonstans i maj. Antingen gör vi det här i slutet av maj eller början av juni. Det får definitiv inte vara längre än första veckan i juni, då många börjar gå på semester och vi vill att folk ska kunna vara med. Den andra tanken som slår mig är, vad vi ska bjuda på. Det som slår mig först är något spanskt, jag har funderat på en tapasbuffé men kör man med spansktema så kommer nog folk kanske vilja ha paella.

Det kanske går att hitta någon paella kit, så att det går smidigt att göra det. Det är något som någon av oss på byrå (med lite matintresse) kan laga själv. Det tycker jag skulle va så mycket roligare, dels för vårt eget team men även våra kunder. Vi är inte bara de bästa på digitala tjänster utan även på att laga paella!

Vi får klura ut vad vi hittar på, men har ni några tips eller idéer, får ni gärna kommentera nedan. Vem vet, ni kanske sitter på världen bästa idé och här sitter vi och tänker bara på spanskmat.

Hoppas ni har haft det bra i veckan som gått, ganska kort, sista arbetsdag imorgon och det känns som att det var idag man började på riktigt.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *